Kontaktuppgifter

Kontakta mig

Kontaktuppgifter

Telefon nummer:
+46 704 770 800

WhatsApp:

Qrcode - Kontaktuppgifter

Adress Sverige:
Nyforsgatan 38a, SE-632 25 Eskilstuna, Sweden
Adress Spanien:
Avenida de Juan Carlos I 88, ES-03177 La Marina Urbanization, Alicante, Spain

Mailformulär
email

Vanligen svarar jag på e-post inom 24-timmar men under helgdagar och perioder med hög arbetsbelastning kan det ta längre tid än så, men jag kommer att svara så snart jag kan.

Var dock noga med att ange vad ärendet gäller, samt hur jag lättast kan komma i kontakt med er. 

Sociala media

Whatsapp

Whatsapp erbjuder så kallad end-to-end-kryptering dvs. en obruten kommunikation som bara ska förmedla ett krypterat meddelanden från sändare och mottagare och där bara sändare och mottagare kan läsa meddelandena i klartext. Routrar, switchar eller annan nätverksutrustning som meddelandet passerar på väg mellan avsändare och mottagare skickas vidare utan att dekryptera det.

Läs mer..

Facebook

Det enda skälet till att jag överhuvudtaget har ett Facebook-konto är att ett sådant krävs för att ta hand om företagens Facebook-sidor som jag ansvarar för. Trots att jag tycker att Facebook bara är en enorm ”honeypot” speciellt utformad för global övervakning och kartläggning av människor, intressen och kontakter m.m. Det är också av den anledningen jag inte visar några vänner eller följare där.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på min webbplats. Du kan läsa mer om detta på sidan Cookie policy som du finner uppe i menyn.