Select your language
AlbanianChinese (Simplified)EnglishFrenchGermanRussianSpanishSwedish

Om mig

När jag Erik Michael Axberg föddes i Västerås sommaren 1962 var Tage Erlander statsminister i Sverige, samma år blev IFK Norrköping svenska mästare i fotboll och Sveriges folkmängd uppgick till 7 581 148 personer. Sverige hade fortfarande vänstertrafik och 1 liter bensin kostade 0,78 kr, 1a på ”Billboard Hot 100” låg Ray Charles med ”I Can’t Stop Loving You”.

Jag är född i början av Juni i stjärntecknet Tvillingarna, enligt astrologin sägs Tvillingarna vara talet, intelligensens, språkens och all kommunikations tecken vilket gör dem väldigt sociala. I enlighet med den asiatiska astrologin är jag dessutom född i Tigerns år. Den kinesiska astrologin beskriver tigrar som starka, djärva, äventyrslystna, charmiga och bra på att ta initiativ. De tar ofta risker och glömmer lätt att tänka efter före. Tigrar passar och trivs som ledare, forskare, politiker och håller gärna på med farliga sporter.

Uppväxten präglar oss

När jag var 7 år gammal och precis avslutat mitt första år i grundskolan flyttade jag vidare med familjen ifrån min födelsestad Västerås till Sundsvall, Uppsala, Södertälje och till slut hamnade vi i Linköping när jag var fjorton år gammal och jag kunde där slutligen avsluta grundskolans nionde klass på Tanneforsskola. Det enda positiva med att ofta flytta under själva skolgången och uppväxten är att det har gjort att jag snabbt kan anpassa mig till olika situationer och att jag har lätt för att läsa och komma i kontakt med nya människor.

Det sistnämnda har sedan visat sig vara till stor hjälp för mig i vuxen ålder eftersom jag själv inte är rädd att tänka utanför ramarna och heller inte rädd för att prova på nya saker, vilket också märks i den CV jag satt samman.

Familj

Jag har sedan sommaren 1995 ett förhållande med Sirpa som jag också har ett barn tillsammans med, en grabb som heter Tim. Jag har även två barn till – ifrån ett tidigare förhållande, Nataly och Robin. Trots att jag på senare år har vistas mycket nere i Spanien så har vi alla en riktigt bra kontakt med varandra med dagliga telefonsamtal samt olika nätaktiviteter såsom spel, chattar etc. Även kontakten med mina egna föräldrar och andra släktingar är tätare nu än hur det var tidigare.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på min webbplats. Du kan läsa mer om detta på sidan Cookie policy som du finner uppe i menyn.